Corbins i el Consell Esportiu del Segrià signen un conveni per l’impuls de l’esport

Assegurances gratuïtes per infants, material esportiu, activitats esportives per a totes les edats, entre les claus de l’acord

09/10/2024


L’Ajuntament de Corbins i el Consell Esportiu del Segrià, han signat un conveni de col·laboració per impulsar l’esport al municipi, ja sigui per les etapes escolars com per l’adulta. Tot plegat, assenyala l'alcalde de Corbins, Jordi Verdú “amb una voluntat transversal pel que fa l’accés a disciplines esportives conegudes, com altres menys practicades, però que tenen un impacte positiu en la salut física i mental de tothom”.


Així, aquest conveni inclou, entre altres acords, la gratuïtat de les assegurances d’infants i joves de 0-18 anys que participin en activitats esportives de lleure o casals, la cessió del material esportiu per a l’escola i activitats extraescolars, accés a les borses de tècnics qualificats per desenvolupar les activitats esportives o altres; formacions de tècnics, difusió de les activitats i foment dels hàbits saludables entre la població i consolidar el municipi com a seu de diferents esdeveniments esportius del territori, entre altres.


Verdú ha qualificat l’acord com “molt beneficiós per a tot el veïnat, sigui quina sigui la seva edat, ja que ens ajudarà a fomentar hàbits esportius saludables, ens permetrà mostrar esports i disciplines esportives poc conegudes però amb un impacte positiu per la salut i a més, tindrem suport logístic alhora d’organitzar activitats, esdeveniments o en cas de necessitar personal qualificat”. L’alcalde ha destacat que aquest conveni, suposa un pas més per convertir Corbins en un “punt d’atracció per esdveniments esportius, gràcies al nostre compromís amb el seu foment, els nostres equipaments i entitats”. Sobre això, Verdú remarca que, per exemple, el 30 de novembre Corbins rebrà la II trobada intermunicipal d’escacs.


L’acord amb el Consell Esportiu del Segrià té un any de durada.