Corbins treu a licitació les obres de millora i manteniment del pavelló

L’equipament compta amb molta activitat esportiva i social durant l’any

07/08/2024

L’Ajuntament de Corbins ha tret a licitació en dos lots, les obres de millora i manteniment del pavelló municipal, que dona servei a l’escola Sol Ixent, així com al FS Corbins, entre altres entitats esportives i socials i també acull algunes celebracions del municipi. 


En clau de manteniment, l’actuació més destacada és arranjar de forma definitiva les goteres que pateix l’equipament des de pràcticament la seva construcció. En aquest sentit, l’alcalde de Corbins, Jordi Verdú, ha assenyalat que es tracta d’un inconvenient que “fa massa anys que dura des que va arrencar l’equipament”. En aquest sentit, Verdú destaca que “gràcies a una subvenció de la Generalitat vinculada al manteniment de pavellons, podrem posar fi a aquesta molèstia, precisament en un any on s’incrementarà encara més l’activitat esportiva i cal que tothom es pugui sentir segur”.


El segon lot que surt a licitació és el de tractament i pintura de la pista esportiva. L’alcalde ha destacat que amb aquesta actuació “posem el pavelló a l’alçada dels reptes i ambició esportiva que té el FS Corbins, que enguany incorpora més jugadors i jugadores i ha ascendit un equip de divisió, entre altres èxits; i alhora, les entitats i l’escola podran gaudir-ne encara més”. L’ajuntament ha dividit en dos lots aquesta licitació per poder fer front a totes les intervencions que necessita l’equipament. En aquest sentit, el consistori aportarà la meitat de l’import total gràcies als fons propis, mentre que l’altra meitat prové de la subvenció de la Generalitat. En total, l’import és 64.043,63 €, essent 52.928,62 euros de base i 11.115,01 euros d’IVA.